ARXIU FOTOGRAFIC                      --

|   marçà, c.f.  |  festes  |   paisatges  |   gent  |   l'escola  |  guerra civil  |  fons  |   videos    |

 ARXIU FOTOGRÀFIC

 .....VIDEOS.

   

 

La Cooperativa Falset Marçà va organitzar, el passat dissabte 22 de desembre, una festa per celebrar el seu centenari. L'acte va començar amb el descobriment d'una placa en record de tots els que han fet possible el projecte, que va descobrir el soci de més edat, Joaquim Pellejà.

El moment més esperat va ser la presentació del videoclip commemoratiu dels 100 anys de la Cooperativa Falset Marçà, que ha comptat amb la participació de més de 150 persones. El videoclip porta per nom 'Les rondes del vi'. Totes les escenes són les rondes, de les què es manté la música original però s'ha variat el text. La gravació ha tingut lloc en diversos indrets de Marçà i Falset representatius de la història del celler. Hi han participat les corals dels dos municipis, els grups Marçà Tock, Llunàtics, Soul Machine, Cucos, Espaldamaceta, els músics de la Mulassa, la violinista Marta Cardona, Amat Pellejà, la coral i els alumnes de l’escola Antoni Vilanova i la Banda de Música de Falset. El projecte audiovisual l’ha coordinat el president de la Cooperativa Falset Marçà, Josep Maria Cots

 

 

LLORENÇ BARBER:    http://campana.barber.net/

Compositor, instrumentista y musicólogo. Desde 1980 practica la voz difónica, la improvisación, la campanología, la música plurifocal, la poesía fonética y los conciertos urbanos

 

Compositor, instrumentista y musicólogo, nace en Aielo de Malferit en 1948 y desde 1972 vive en Madrid, donde de 1979 a 1984 dirige el Aula de Música de la Universidad Complutense. De 1987 a 1990 colabora con el programa "El Mirador" de Televisión Española. De 1990 a 1994 fue profesor del Instituto de Estética de Madrid y desde 1992 dirige "Paralelo Madrid", serie de conciertos que el "Círculo de Bellas Artes" dedica a las "otras" músicas, y desde 1998 organiza las "Nits d'Aielo i Art", un festival anual dedicado al arte experimental.
Desde 1980 practica la voz difónica, la improvisación, la campanología, la música plurifocal, la poesía fonética, los conciertos urbanos con campanas y la desmesura de los conciertos "de sol a sol".
Comparte y complementa su actividad musical creando y actuando junto a Fátima Miranda en grupos como "Flatus Vocis Trio" (el texto como música) o el "Taller de música mundana" (fundado en 1978; según Robert Ashley: "una de las más importantes experiencias de nueva música en Europa").
De sus conciertos a uno y otro lado del océano destacan el recital ofrecido en el "Musikverein" de Viena (octubre de 1990), "La Música para un tránsito cósmico" ofrecida en Oaxaca (México) coincidiendo con un eclipse solar total (julio 1991), o el concierto de clausura de los "Días mundiales de la Música" (festival de la SIMC, 1993).
En los últimos años y tras sonar más de 150 ciudades en Alemania, Argentina, Austria, Brasil, Colombia, Cuba, Dinamarca, Eslovenia, Francia, Guatemala, Holanda, Italia, Inglaterra, México, Polonia y Portugal, sus paisajísticos conciertos ciudadanos se han enriquecido con la sonora inclusión de tambores, cañones, sirenas, buques, fuegos de artificio, así como de bandas de música distribuidas por el espacio. Es así como surge "Naumaquia", un concierto-combate en el que participaron 19 buques de la armada española, o el "Concierto de los sentidos", sinestésica composición espacial en la que tomaron parte unos 1.700 músicos

 

31-12-2007

 Concert de Llorenç Barber a Marçà amb la participació de la Banda de Tambors i Bombos de Marçà i la coral de Marçà. (video de "Priorat Centre d'art") i "alfa80alfa"

ASSAIG-1 

ASSAIG-2 

ASSAIG-3 

 

Banda de Tambors i Bombos de Marçà

http://www.geocities.com/banda_tambors_i_bombos/

La formació d’aquesta nova Banda de Tambors i Bombos de Marçà, fou producte de les inquietuds musicals i de la tradició existent, en la nostra població de la primera Banda de Cornetes i Tambors formada l’any 1.977.
Alguns d’aquells components juntament amb nous van decidir el passat any 2005 tornar a crear la formació incorporant nous temes i una nova imatge renocada i alhora més moderna.

Actualment formem part més de 35 components, participem en l'animació de Festes Majors, acompanyaments a les desfilades o cavalcades pels carrers, exhibicions,  cercaviles, processons, i altres actuacions que ho requereixin.

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres si voleu consultar disponibilitat i preus

La Banda de Tambors i Bombos de Marçà està formada per joves del poble de Marçà, amb ganes de passar-ho bé, i de fer gaudir al públic que ens acompanya en les nostres actuacions.

Animen les Festes Majors, acompanyaments a les desfilades o cavalcades, exhibicions, cercaviles, processons, i altres actuacions que ho requereixin.

Contem amb un ampli repertori de marxes, per acompanyar exhibicions, cercaviles, processons, acompanyaments i altres actuacions que ho requereixin. 

Consulteu disponibilitat i preus sense compromís.

 
   
Festa Major Marçà 1993

 

Festa Major Marçà 2005
Carrera de Cars
(video de "ceeps2")

 

 
Festa Major Marçà 2007 
Solteras vs Casadas (Fiestas Mayores - Marçà 07) (video de "alfa80alfa")

1

2

3

 

 

Juan y Silvia Tango- Marçà-18-8-2007-Taller de tango- (video de "juanysilvia")

Toca Tango

-Milonga-1


MARÇÀ: 9/01/2010:

  Aquest Catalunya Exprés havia sortit de Móra d'Ebre i anava cap a Barcelona, però a l'estació de Marçà  ja no ha pogut continuar. Els bombers els han hagut de treure dels vagons, després de sis hores tancats

   
ET RECOMANO MARÇÀ | Ribera Ebre Televisió

   
   

 

 

 

 

....

 

-


  Proleg     Marçà     l'Ajuntament     Historia   ►Carrasclet     Excursions     Fira     l'Esglesia    Fotos    ►Museu    Participa   Introduccions         ►Tortuga          ►Imatges   Privat     ►100 Anys Sindicat   Blogger MarçàNews    La Miloquera   |   Altres Web de Marçà

   
David Porcel Muñoz  © 1997        marsapm@yahoo.es       

 

per a veure les animacions i les panoràmiques necessites instal·lar els plugins de FLASH,  QUICKTIME, i JAVA    ( optimizar la configuració de pantalla a 1024x768 )

  .......                        

 - Licencia de Creative Commons  Este obra cuyo autor es David Porcel Muñoz está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial 4.0 Internacional de Creative Commons. Creado a partir de la obra en http://www.davidporcel.com/marsa.html.

V: 01-01-13